Luxe Paardentaxi

Vervoer voor paard en rijder

Renderklippenhoeve in Epe

Vakantiewoning Renderklippenhoeve Veluwe
Het vijf sterren gastenverblijf op de Renderklippen Hoeve grenst aan de bosrand en ruiterroutes. Vlakbij ligt het gelijknamige natuurgebied de Renderklippen. Het gastenverblijf is comfortabel ingericht en volledig geïsoleerd. De logeergelegenheid is vrijstaand, rietgedekt en heeft een eigen ingang.

Het charmante verblijf heeft twee verdiepingen en de oppervlakte is ruim 60m2. Het gastenverblijf is geschikt voor vier personen.

Faciliteiten:

  • Een eigen keuken met koelkast.
  • Een badkamer met douche en een eigen wc.
  • De woonkamer is uitgerust met TV en WIFI.
  • Er zijn twee aparte slaapkamers op de bovenverdieping met op elke kamer 2 bedden die naast elkaar, maar ook los van elkaar geplaatst kunnen worden.
  • 5 Paardenstallen, 4 x 3 meter, en royale weides.

Het gastenverblijf van de Renderklippenhoeve staat dicht bij de paardenstallen en heeft uitzicht op de paarden, tuin, weide en vijver. Uiteraard kunt u wanneer u wilt even een kijkje nemen in de stallen. Zo bent u altijd samen met uw paard.

Reserveren

Sprengenhof in Epe

Vakantiewoning Sprengenhof Veluwe
Vakantiewoning Sprengenhof is een prachtig gelegen woning met carport op een royaal perceel eigen grond van 500m².  Het is zeer rustig gelegen aan de rand van het kleinschalige bungalowpark schuin tegenover de Renderklippenhoeve, waar uw paard kunt logeren in het prachtig bosgebied tussen Heerde en Epe.

De Sprengenhof grenst aan de bosrand en ruiterroutes. Vlakbij ligt het natuurgebied de Renderklippen. Het vakantiehuis heeft uitzicht op de tuin, het bos, en de weiden. Vanaf het vakantiehuis rijdt u met uw paard(en) direct en veilig de bossen in.

Ook uw hond is van harte welkom in het geheel omheinde huis. Kortom, een heerlijke paardrij- of fietsvakantie samen met uw geliefde viervoeter(s) begint bij De Sprengenhof in Epe.

Reserveren

Luxepaardentaxi  kan uiteraard het vervoer van u en uw paard(en) verzorgen naar en van de vakantiewoningen!